Panama
vakantie.nl
Engelstalige service in Panama Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 

Vliegen naar Panama

Vanaf Amsterdam vliegt KLM direct naar Panama stad in ± 10 uur.
Vanaf Brussel is het ook mogelijk om met KLM (via Amsterdam) te vliegen. Het meest voordelig is vliegen met Iberia (via Madrid).

 
 
Reizen door Panama met huurauto

Reizen door Panama met een huurauto

Een selfdrive is perfect te doen met een huurauto in Panama. LAS regelt de route, hotels en een goeie huurauto waarmee je het land op eigen houtje gaat verkennen. De meest gangbare route is van Panama stad naar Boquete, met leuke tussenstops in El Valle, Playa en Boca Brava. De reis is zo uit te breiden zoals je zelf wilt. De wegen in Panama zijn in goede staat. Een normale huurauto volstaat dan ook, het is niet nodig een 4x4 te huren. Het is wel noodzakelijk een creditcard mee te nemen als borg. Internationaal rijbewijs is niet nodig.
Het leuke van een huurauto is dat je niet twee keer dezelfde route hoeft te doen, maar je deze ook van punt A naar B kunt rijden en dan weer op een andere manier verder kunt reizen. Wil je bijvoorbeeld aan het einde nog naar Bocas del Toro dan kun je de huurauto inleveren in Boquete of David en reis je van daaruit verder per transfer en boot naar de eilanden.
 
 
Reizen door Panama per transfer

Reizen door Panama met transfers of per bus

In Panama kun je natuurlijk ook prima over land reizen. Wie zelfstandig wil reizen kan het beste de bus nemen. Het busnetwerk in Panama is redelijk goed en er zijn verschillende klasse bussen.
Wil je liever zeker zijn dat je op een bepaalde dag van A naar B kunt reizen dan regelen wij graag de transfer voor je. Dit kan zonder gids of met gids. De transfers kunnen we perfect combineren met binnenlandse vluchten.
 
 
Reizen door Panama binnenlandse vlucht

Reizen door Panama per binnenlandse vlucht

Omdat Panama een relatief klein land is zijn de binnenlandse vluchtjes vrij kort en is het dus gemakkelijk om bepaalde afstanden te overbruggen. Je vliegt binnenlands meestal vanaf Albrook airport met Air Panama. Alleen de vluchten naar de San Blas- en de Pareleilanden worden uitgevoerd door een klein propeller vliegtuigje. Tijdens de binnenlandse vluchten is er meestal een bagage limiet van ongeveer 14 kg. Per persoon, dus soms is het raadzaam wat bagage achter te laten in Panama. Indien nodig kunnen wij dit voor je regelen via onze lokale agent.
 
 
Binnenlandse vluchten

snel en comfortabel

Reizen door Panama met binnenlandse vluchten Reizen door Panama met binnenlandse vluchten
Direct vliegen met KLM

Direct van Schiphol naar Panama stad vliegen

Reizen door Panama direct Reizen door Panama direct
Reizen per transfer

comfortabele transfers voor lange afstanden

Reizen door Panama per transfer Reizen door Panama per transfers
Met een huurauto

mooie Fly Drives door Panama

Reizen door Panama met huurauto Reizen door Panama met huurauto
Vakantie naar Panama
 
 

Vakanties naar Panama

Hotels- Rental Car- Luxe vakantie- Huwelijksreis- Vliegticket- Air Panama- Individuele rondreis- Vluchten- Vliegmaatschappij- Transfer- Autoverhuur