Vakantie Panama Compleet | Panama Vakanties
Panama
vakantie.nl
Engelstalige service in Panama Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen

 
€1.855,-
Vakantie Panama Compleet

Vakantie Panama Compleet

Tijdens deze 11 daagse rondreis komen de mooiste plekken van Panama aan bod. Van Caribische stranden tot indianendorpen aan de rivier van de jungle, nevelachtige heuvellandschappen en tropische regenwouden. Na een bezoek aan de levendige stad Panama city vertrek je al vrij snel naar de tropische eilanden archipel van San Blas, waar het “op een onbewoond eiland” gevoel helemaal naar boven komt. Na het verblijf op San Blas ga je de natuur in en kun je genieten van prachtige wandelingen, een excursie naar de Barú vulkaan en koffieplantages in de omgeving. Vervolgens breng je een bezoek aan Bocas del Toro, een eilandengroep waar prachtige stranden zijn en veel te doen is!

Route: Panama stad – San Blas – Boquete – Bocas del Toro

Deze rondreis is inclusief binnenlandse vluchten, exclusief intercontinentale vlucht.
 
 

Dagprogramma Vakantie Panama Compleet

Dag 1 - Panama stad
Bij aankomst op de luchthaven van Panama staat iemand klaar om je op te halen, uitleg te geven over het vervolg van je reis en naar het hotel in de stad te brengen.

Dag 2 - Excursie Emberá indianen
Je gaat vandaag op excursie en bezoekt een indianendorp buiten Panama stad. De Engelssprekende gids komt je ophalen van het hotel waar je verblijft en neemt je mee naar het nationale park Chagres. Door een lokale bewoner word je opgehaald en per kanoboot vaar je over het Alahuela meer naar een van de nederzettingen van de Emberá indianen. Bij de Emberá indianen zal je een rondleiding krijgen, leren over hun gewoonten en gebruiken en aan het eind bereiden ze een heerlijke lunch!

Vakantie Panama Compleet San BlasDag 3 - San Blas
Na het ontbijt vertrek je per transfer naar de luchthaven, waar je op een klein vliegtuigje stapt en 40 minuten gaat genieten van een geweldig uitzicht over de skyline van Panama stad en de bossen van Panama. Op een kleine landingsbaan wacht een van de lokale Kuna-bewoners de passagiers op, die je vervolgens per kanoboot naar de lodge op een van de eilandjes brengt. Hier is het genieten van pure rust, bountystrand en niet te vergeten de verse vis die elke dag voor je klaargemaakt wordt. Het verblijf is op basis van volpension.

Dag 4 - San Blas
Je bent vandaag vrij om te doen wat je wilt. De tours zijn inbegrepen: Je hebt de mogelijkheid om te gaan snorkelen bij de prachtige riffen, of gewoon lekker ontspannen in een hangmatje of op één van de witte stranden.

Vakantie Panama Compleet StadDag 5 - Panama stad
Tijd om terug te keren naar de bewoonde wereld. Je vliegt terug naar Panama stad en hebt de middag vrij. In de avond kun je optioneel een folklorische dansshow en diner bijwonen in een restaurant.

Dag 6 - Boquete
Transfer naar de luchthaven van panama stad voor de vlucht naar David, aanvlieghaven voor een verblijf in Boquete. In Boquete kun je voornamelijk wandelen, raften, paardrijden of een bloemen- of koffieplantage bezoeken.

Dag 7 - Excursie Barú vulkaan, Boquete
Tijd voor een actieve tour! Je gaat vandaag een mooie wandeling maken bij de Barú vulkaan, onder begeleiding van een ervaren Engelstalige gids. Misschien dat je onderweg geluk hebt en de bijzondere Quetzal vogel ziet.

Dag 8 - Bocas del Toro
Je reist vandaag van Boquete naar Almirante per transfer (ongeveer 2,5 a 3 uur), waar je vervolgens op de boot stapt naar de eilandengroep Bocas del Toro. Bocas del Toro is op en top genieten van Caribische sfeer, zon zee en prachtige tours. Zo kun je er geweldig snorkelen, kajakken, dolfijnen spotten of gewoon lekker aan het strand ontspannen. ’s Avonds is er een gezellig uitgaansleven op Bocas del Toro (Bocas Town); er zijn talloze bars en restaurantjes te vinden, voornamelijk op het eiland Colón. Wie wat meer rust wil kan ook kiezen voor een verblijf op Isla Bastimentos.

Dag 9 - Bocas del Toro
Vakantie Panama Compleet Bocas del ToroVandaag is vrij te besteden om een van de tours te doen per boot, of gewoon een dagje te relaxen op een van de stranden.

Dag 10 - Panama stad
Je keert vandaag weer terug naar Panama stad; Je wordt eerst naar de luchthaven van Bocas gebracht alwaar je op de vlucht naar Panama stad stapt. Bij aankomst in Panama stad word je opgehaald en naar het verblijf in de stad gebracht. De middag kun je zelf invullen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde Panamakanaal. Dit is eventueel ook per excursie te boeken vooraf.

Dag 11 - Vlucht naar huis
Vandaag vlieg je weer terug naar huis. Je wordt naar de internationale luchthaven van Panama gebracht. Aankomst thuis de volgende dag.
 
 

Prijzen 'Vakantie Panama Compleet'

• Vanaf €1.855,- per persoon
• Gebaseerd op 2 personen
• Geldig tot 01 december 2022
• Middenklasse hotels

De vakantie Panama Compleet:
- Aankomst en vertrektransfers zoals genoemd in het programma
- Overnachtingen in middenklasse hotels
- Binnenlandse vluchten
- Maaltijden zoals beschreven in programma
- Lokale reisondersteuning, 24 uurs noodservice
- Engelstalige gids bij excursies

De vakantie Panama Compleet is exclusief:
- Intercontinentale vlucht en toeslagen
- Binnenlandse vlucht(en)
- Overige excursies & maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Entree nationale parken
- Lokale vertrekbelasting

 


 
San Blas

Kuna indianen en idyllische eilandjes

Vakantie Panama Compleet San Blass"> Vakantie Panama Compleet San Blas
Panama stad

modern en koloniaal, bruisende stad van Panama

Vakantie Panama Compleet Panama stada"> Vakantie Panama Compleet Panama stad
Boquete

Bloemen, groene heuvels, Barú vulkaan

Vakantie Panama Compleet Panama Boqueteo"> Vakantie Panama Compleet Panama Boquete
Bocas del Toro

groene en rode kikkers op Bocas del Toro

Vakantie Panama Compleet Panama Bocas del Toroe"> Vakantie Panama Compleet Panama Bocas del Toro
Isla Colón

hoofdeiland van Bocas del Toro

Vakantie Panama Compleet Panama Bocas del Torog"> Vakantie Panama Compleet Panama Bocas del Toro
Vakantie Panama Compleet
 
 

Vakanties Panama

Stranden- Bocas del Toro- Luxe reis- Huwelijksreis- Kuna- Honeymoon- Individuele vakantie- Trekking- Last Minute- Groep- Vakantie