Vakantie Panama Selfdrive Actief | Panama Vakanties
Panama
vakantie.nl
Engelstalige service in Panama Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen

 
€2.390,-
Vakantie Panama Selfdrive Actief

Vakantie Panama Selfdrive Actief

Deze reis biedt de perfecte combinatie tussen zelfstandig rondreizen per huurauto en het ontdekken van bijzondere plekken waar je actieve tours kunt doen. Je rijdt zelfstandig met de huurauto (door LAS geregeld) langs het regenwoud van Gamboa, de vallei van Anton, strand bij Boca Brava, heuvellandschap bij Boquete. Aan het eind van de rondrit word je beloond met een ontspannen verblijf aan het strand op de eilandengroep Bocas del Toro.

Route: Panama stad – Gamboa – El Valle del Anton – Boca Brava – Boquete – Bocas del Toro – Panama stad

Deze rondreis is inclusief binnenlandse vlucht en huurauto.
 
 

Dagprogramma Vakantie Panama Selfdrive Actief

Dag 1 - Aankomst Panama
Op Panama airport word je opgehaald en krijg je uitleg en een welkomstpakket met informatie en telefoonnummers voor de reis. De eerste nacht slaap je in Panama stad.

Dag 2 - Start Flydrive, Soberania National Park
JNa het ontbijt komt een medewerker naar je hotel om je naar de autoverhuurder te brengen en te begeleiden bij het ophalen van de huurauto. Na het overhandigen van de auto kan de rondreis beginnen. Je rijdt eerst naar Soberania National Park, waar je 2 nachten in de buurt verblijft in een Eco lodge in Gamboa rainforest, omgeven door tropisch woud.

Vakantie Panama Selfdrive Actief GamboaDag 3 - Soberania National Park, Gamboa
Deze dag is vrij te besteden om er met de huurauto op uit te trekken en de prachtige omgeving te verkennen. Eventueel kun je vanuit het hotel een jungletour boeken. In het park kunnen vogels gespot worden en trekkings gedaan worden. Ook Canopy behoort tot de mogelijke tours.

Dag 4 - El Valle del Anton
Vandaag rij je naar de provincie Cocle, aan de Pacifische kant van Panama. Je verblijft 2 dagen in El Valle del Anton, een plaatsje dat uitvalsbasis is voor mooie wandelingen in de omgeving. Ook kun je hier veel sportieve activiteiten doen zoals paardrijden, canopy tour, quad rijden en mountainbiken.

Dag 5 - El Valle del Anton
Dag vrij te besteden om een tour te doen, er met de huurauto op uit te trekken, of te ontspannen bij het zwembad.

Dag 6 - Boca Brava
Je rijdt vandaag richting Boca Chica, waar je de auto achterlaat op de parkeerplaats van de pier, voordat je op de boot naar het eiland Boca Brava stapt. Boca Brava is een mooi eiland vlakbij de kust, gelegen in de Pacific Ocean. Je vindt hier voornamelijk tropische vegetatie, verschillende soorten apen, zeeschildpadden en talloze soorten vogels. Daarnaast wordt de bezoeker van Boca Brava beloond met mooie stranden. Een stop in Boca Brava geeft je rondreis per huurauto door Panama ook echt het vakantie gevoel!

Vakantie Panama Selfdrive Actief strandDag 7 - Boca Brava
Vandaag kun je zelf invullen door de omgeving te verkennen, een optionele tour te doen of lekker een dagje ontspannen aan een van de stranden van Boca Brava.

Dag 8 - Boquete
Je keert vandaag terug naar het vaste land bij Boca Chica, waar je de huurauto weer oppikt om verder te rijden naar Boquete, gelegen in de provincie Chiriqui. Boquete is een mooi authentiek en rustig stadje, gelegen in een groen en heuvelachtig gebied. De omgeving leent zich erg goed voor wandelingen te maken door het nevelwoud. Er zijn ook veel koffie-, sinaasappel-, ananas- en bananenplantages. In tegenstelling tot de rest van het land is her hier lekker fris en koel, dankzij de ligging in de vallei. In de middag heb je tijd om de omgeving te verkennen.

Dag 9 - Boquete
Optioneel: je kunt vandaag een excursie maken naar de Barú vulkaan, onder leiding van een Engelssprekende gids. Als je geluk hebt zie je een quetzal.

Dag 10 - Bocas del Toro
Je levert vandaag de huurauto in. In Boquete staat een transfer voor je klaar om je naar Almirante te brengen (ongeveer 2,5 a 3 uur), waar je vervolgens op de boot stapt naar de eilandengroep Bocas del Toro. Bocas del Toro is op en top genieten van Caribische sfeer, zon zee en prachtige tours. Zo kun je er geweldig snorkelen, kajakken, dolfijnen spotten of gewoon lekker aan het strand ontspannen. ’s Avonds is er een gezellig uitgaansleven op Bocas del Toro (Bocas Town); er zijn talloze bars en restaurantjes te vinden, voornamelijk op het eiland Colón. Wie wat meer rust wil kan ook kiezen voor een verblijf op Isla Bastimentos.

Vakantie Panama Selfdrive Actief BocasDag 11 en 12- Bocas del Toro
Twee dagen vrij te besteden om een van de tours te doen per boot, of gewoon een dagje te ontspannen op het strand.

Dag 13 - Panama City
Op eigen gelegenheid ga je met een watertaxi naar de luchthaven van Bocas del Toro, waar je de vlucht neemt naar Panama City. Bij aankomst transfer naar je verblijf.

Dag 14 - Panama stad/ vlucht naar huis
Vandaag vlieg je weer terug naar huis. Je wordt naar de internationale luchthaven van Panama gebracht. Aankomst thuis de volgende dag.

 
 

Prijzen Vakantie Panama Selfdrive Actief

• Vanaf €2.390,- per persoon
• Gebaseerd op 2 personen
• Geldig tot 01 december 2023
• Middenklasse hotels

De Vakantie Panama Selfdrive Actief is inclusief:
- Aankomst en vertrektransfers zoals genoemd in het programma
- Overnachtingen in middenklasse hotels incl. ontbijt
- 9 dagen Huurauto Toyota Yaris Sport of gelijksoortig
- Lokale reisondersteuning, 24 uur noodservice
- Engelstalige gids bij excursies

De Vakantie Panama Selfdrive Actief is exclusief:
- Intercontinentale & binnenlandse vluchten vlucht(en)
- Overige excursies & maaltijden
- Verzekering huurauto (USD 13 per dag)
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Entrees nationale parken
- Lokale vertrekbelasting
 


 
El Valle del Anton

Wandelen, trekkings

Vakantie Panama Selfdrive Actief El Valle Vakantie Panama Selfdrive Actief El Valle
Boquete

raften en hiken

Vakantie Panama Selfdrive Actief Boquete Vakantie Panama Selfdrive Actief Boquete
Panama stad

startpunt Fly drive

Vakantie Panama Selfdrive Actief Stad Vakantie Panama Selfdrive Actief Stad
Bocas del Toro

Duiken, surfen, dolfijnentours

Vakantie Panama Selfdrive Actief Bocas del Toro Vakantie Panama Selfdrive Actief Bocas del Toro
Bocas del Toro

tijd om te ontspannen

Vakantie Panama Selfdrive Actief Bocas del Toro Vakantie Panama Selfdrive Actief Bocas del Toro
Vakantie Panama
 
 

Rondreizen Viva Peru

Boquete- Strand- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Individuele rondreis- Combinatie met Colombia- Last Minute- Trekking- Vakantie