Vakanties Panama Selfdrive Natuur| Panama Vakanties
Panama
vakantie.nl
Engelstalige service in Panama Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen

 
€1.731,-
Vakantie Panama Selfdrive Natuur

Vakantie Panama Selfdrive Natuur

Hou je van natuur en vind je het leuk om er zelf met een huurauto op uit te trekken? Dan is deze Self-drive door Panama perfect! Wij regelen de huurauto en de accommodatie en jij rijdt zelfstandig door het prachtige Panama. De route die we voor je hebben uitgestippeld gaat naar natuurpark Soberania national park, El Valle del Anton, de kust van Pedasí, het ongerepte Santa Catalina & Coiba eiland en de hooglanden van Chiriqui (Boquete).

Route: Panama City – Soberania NP – El Valle del Anton – Pedasí – Santa Catalina - Boquete – Panama CityDeze rondreis is inclusief binnenlandse vluchten en huurauto.

 
 

Dagprogramma Vakantie Panama Selfdrive Natuur

Dag 1 - Aankomst Panama
Op Panama airport word je opgehaald en krijg je uitleg en een welkomstpakket met informatie en telefoonnummers voor de reis. De eerste nacht slaap je in Panama stad.

Dag 2 - Start Flydrive, Soberania National Park
Na het ontbijt komt een medewerker naar je hotel om je naar de autoverhuurder te brengen en te begeleiden bij het ophalen van de huurauto. Na het overhandigen van de auto kan de rondreis beginnen. Je rijdt eerst naar Soberania National Park, waar je 2 nachten in de buurt verblijft in een Eco lodge in Gamboa rainforest, omgeven door tropisch woud.

Vakantie Panama Selfdrive Natuur GamboaDag 3 en 4- Soberania National Park, Gamboa
Deze dagen zijn vrij te besteden om er met de huurauto op uit te trekken en de prachtige omgeving te verkennen. Eventueel kun je vanuit het hotel een jungletour boeken. In het park kunnen vogels gespot worden en trekkings gedaan worden. Ook Canopy behoort tot de mogelijke tours.

Dag 5 - El Valle del Anton
Vandaag rij je naar de provincie Cocle, aan de Pacifische kant van Panama. Je verblijft 2 dagen in El Valle del Anton, een plaatsje dat uitvalsbasis is voor mooie wandelingen in de omgeving. Ook kun je hier veel sportieve activiteiten doen zoals paardrijden, canopy tour, quad rijden en mountainbiken.

Dag 6 - El Valle del Anton
Dag vrij te besteden om een tour te doen, er met de huurauto op uit te trekken, of te ontspannen bij het zwembad.

Dag 7 - Pedasí
De rit gaat vandaag verder naar Pedasí, een vissersdorpje op het schiereiland Azuero aan de Pacifische kust van Panama. Je verblijft in Playa Venedo, een mooie baai waar je kunt genieten van prachtige zonsondergangen. De kust is erg geliefd bij surfers en ook kun je hier mooie paardijdtochten maken.

Vakantie Panama Selfdrive Natuur PedasiDag 8 - Pedasí
Vandaag is vrij te besteden. Ook kun je bij Playa Venedo goed snorkelen: je vindt hier één van de grootste koraalriffen van Midden-Amerika.

Dag 9 - Santa Catalina
Vanaf Pedasí volg je de route naar Santa Catalina, wederom een klein vissersdorpje met in de omgeving prachtige ongerepte stranden. Santa Catalina is tevens vertrekpunt naar het bijzondere eiland Coiba. Coiba is een puur natuur eiland met bounty stranden, tropische flora en mogelijkheden om te snorkelen en duiken.

Dag 10 - Santa Catalina & Coiba island
Vandaag kun je optioneel op excursie naar Coiba island. Hier vind je zowel onder water als op het eiland een bijzondere flora en fauna. Per boot word je naar het eiland gebracht en krijg je de mogelijkheid om te snorkelen en te genieten van de schoonheid van het eiland. Eind van de dag word je terug naar Santa Catalina gebracht.

Dag 11 - Boquete
Vandaag rij je weer verder met de huurauto, met bestemming: Boquete, gelegen in de provincie Chiriqui. Boquete is een mooi authentiek en rustig stadje, gelegen in een groen en heuvelachtig gebied. De omgeving leent zich erg goed voor wandelingen te maken door het nevelwoud. Er zijn ook veel koffie-, sinaasappel-, ananas- en bananenplantages. In tegenstelling tot de rest van het land is her hier lekker fris en koel, dankzij de ligging in de vallei. In de middag heb je tijd om de omgeving te verkennen.

Vakantie Panama Selfdrive Natuur BoqueteDag 12 - Boquete
Optioneel: je kunt vandaag een excursie maken naar de Barú vulkaan, onder leiding van een Engelssprekende gids. Als je geluk hebt zie je een quetzal.

Dag 13 - Vlucht Panama stad
Je rijdt vandaag naar David, waar je de huurauto aflevert en vervolgend de vlucht naar Panama stad neemt. In Panama heb je nog een laatste overnachting voordat je weer terug naar huis vliegt.

Dag 14 - Vlucht naar huis
De reis zit erop! Transfer naar de luchthaven van Panama stad voor de vlucht naar huis.

NB: Je kunt de reis ook verlengen met een bezoek aan Bocas del Toro of San Blas!

 
 

Prijzen Vakantie Panama Selfdrive Natuur

• Vanaf €1.731,- per persoon
• Gebaseerd op 2 personen
• Geldig tot 01 december 2022
• Middenklasse hotels

De vakantie Panama Selfdrive Natuur is inclusief:
- Alle aankomst en vertrektransfers
- Overnachtingen in goede middenklasse hotels
- Vlucht David - Panama stad
- Huurauto (Type: Toyota Yaris Advance) inclusief verplichte verzekeringen
- Informatiepakket, route kaart

De vakantie Panama Selfdrive Natuur is exclusief:
- Intercontinentale vlucht
- Luchthavenbelasting
- Drop off kosten huurauto
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Entrees nationale parken waar niet genoemd
- Lokale vertrekbelasting
 


 
El Valle del Anton

Wandeltocht India Dormida

Vakantie Panama Selfdrive Natuur El Valle Vakantie Panama Selfdrive Natuur El Valle
Boquete

in de heuvels, super natuur

Vakantie Panama Selfdrive Natuur Boquete Vakantie Panama Selfdrive Natuur Boquete
Panama stad

startpunt Fly drive

Vakantie Panama Selfdrive Natuur Stad Vakantie Panama Selfdrive Natuur Stad
Soberania park

jungle en fauna

Vakantie Panama Selfdrive Natuur Soberania Vakantie Panama Selfdrive Natuur Soberania
Pedasi

ontspannen aan het strand

Vakantie Panama Selfdrive Natuur Pedasi Vakantie Panama Selfdrive Natuur Pedasi
Vakantie Panama
 
 

Vakantie Panama Selfdrive Natuur

Costa Rica Combinatie- Vliegticket- Luxe reis- Huwelijksreis- Indianen- Honeymoon- Vulkaan- Individuele rondreis- Colombia- Last Minute- Trekking- Vakantie