Panama
vakantie.nl
Engelstalige service in Panama Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 

Rondreis door Panama

Niet veel mensen hebben een goed beeld bij een rondreis door Panama en van wat er allemaal te doen is. Het Panamakanaal is wellicht het enige dat echt bekend is bij veel mensen, echter het land heeft veel meer bezienswaardigheden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan indianendorpen in de jungle, oude ruïnes en forten, heuvellandschappen met koffie- en fruitplantages en niet te vergeten: schitterende stranden. Laatste is natuurlijk een must om de rondreis Panama goed af te sluiten met echt vakantiegevoel. Het land is relatief klein en dus gemakkelijk te reizen in korte tijd.
 
 
Rondreis Panama San Blas

Actief reizen door Panama in combinatie met strand

Panama heeft een aantal mooie gebieden waar leuke activiteiten te doen zijn zoals canopytours in de jungle, fiets- en paardrijdtochten door de groene heuvels van Boquete, duiken, snorkelen en boottochten bij de eilandengroep Bocas del Toro. Na alle activiteiten die je tijdens de reis door Panama doet is het natuurlijk heerlijk om even te ontspannen aan het strand. De mooiste en ongerepte stranden vind je op San Blas, een eilandengroep dat enkel door de Kuna indianen bewoond wordt. Op San Blas verblijf je in een eenvoudige Eco Lodge en verozrgen de Kuna indianen je ontbijt, lunch en diner. Wie van verse vis houd kan zijn lol op. Andere mooie stranden zijn te vinden bij de kust van Península Azuero en natuurlijk Bocas del Toro.
 
 
Rondreis Panama

Beste tijd voor een Panama rondreis

Panama heeft twee seizoenen: het droge seizoen en het natte seizoen. Hoewel je qua temperatuur het hele jaar door naar Panama kunt reizen is het droge seizoen natuurlijk wel iets fijner. In het regenseizoen staat echter weer alles prachtig in bloei, dus beide seizoenen hebben zo hun voordelen.
 
 
Flora en Fauna

strand en dieren bij Bocas del Toro

Rondreis Panama Bocas del Toro Rondreis Panama Bocas del Toro
Boquete

Actieve tours bij Boquete

Rondreis Panama Boquete Rondreis Panama Boquete
San Blas

helderblauw water en ongerepte stranden

Rondreis Panama strand Rondreis Panama strand
Panama koloniaal

terug in de tijd in Panama Viejo

Rondreis Panama koloniaal Rondreis Panama koloniaal
Rondreis Panama
 
 

Vakanties Panama

Hotels- Colombia- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Individuele rondreis- Strandvakantie- Last Minute- Stranden- Vakantie